Dierbare Herinneringen

mooie verhalen

over armbanden

Mijn oma is bijna 94 en was op mijn bruiloft 

Op 21 juni 2019 ben ik getrouwd en mijn oma, zij wordt dit jaar 94, kon hier gelukkig nog bij zijn. Erg bijzonder natuurlijk.
Toen mijn oma vroeg wat ik graag als cadeau zou willen voor mijn huwelijk vertelde ik haar dat ik graag een aandenken van haar en deze bijzondere dag zou willen.

Wat is er dan mooier dan een prachtige armband gegraveerd met een tekst van mijn oma.

Op zoek naar een mooie armband van goede kwaliteit zijn wij uiteindelijk via google bij jouw site terechtgekomen.
Na wat mails heen en weer  kreeg ik een pas armband toegestuurd, voor de zekerheid, zodat we zeker wisten dat de maat juist zou zijn.
Deze armband was keurig verpakt , incl. een retour envelop zodat ik deze ook weer kosteloos kon retourneren.
Ondanks dat ik wist wat ik op mijn trouwdag zou krijgen van mijn oma was het nog steeds een verrassing en leuk dat zij deze zelf aan mij heeft kunnen geven.
Het was een prachtig moment dat ik nooit meer zal vergeten.
De armband zelf is ook zoals wij gehoopt hadden en

ik zal mijn trouwdag, en dat mijn oma deze heeft kunnen meemaken, altijd herinneren als ik de armband zie!

Bedankt voor de goede service en het prachtige eindproduct! Ik zou andere mensen jouw service zeker aanraden.
(betreft het aantal sterren: ik geef  je 5 sterren)
Groetjes,
Robin

Armbanden voor mijn 3 kleindochters

Ik denk er nog steeds met een warm gevoel aan terug. Het was zo leuk om zo’n mooi sieraad te geven. In de binnenkant is “Droom & Geniet, XX oma” gegraveerd. De meisjes waren er ook heel blij mee. De oudste 2 dragen de armband al, eerst waren ze bang dat hij los zo gaan en dat ze de armband kwijt zouden raken; maar de sluiting is echt heel veilig. De jongste is 13 en zij vindt alle sieraden vervelend maar laatst zag ik op een foto op WhatsApp dat zij de armband ook om had ;).

Ik ben heel erg blij dat ik de armbanden nu heb gegeven, Gré

 

Heel erg fijn om te horen dat de meisjes blij zijn maar vooral dat jij blij bent, geniet nog maar lang.

Bridgit

Armband voor onze 40-jarige dochter

Op zoek naar een gouden slavenarmband voor onze dochter kwam ik via google Bridgit tegen. Haar verhaal sprak mij meteen aan. Iemand die haar hart volgt. Ik belde en het was zoals ik mij voorstelde; erg persoonlijk. Even zoekend wanneer en waar wij zouden afspreken. (Bridgit deelt haar werkplek met meerdere kunstenaars, dus daar was het wat te onrustig.) Wij vonden een prima alternatief. Maar ook komt ze met alle plezier aan huis. Ik heb een prachtige band uitgekozen en kom hier zeker terug! Een aanrader voor persoonlijk advies en kwaliteit.

Cécile

Dankjewel Cécile, het voelde heel erg vertrouwd, ik heb een fijne middag gehad en ik hoop nog een keer iets voor je te kunnen doen. Ik ben blij dat je mij nog hebt gevonden ondanks dat mijn naam niet is vermeld op mijn werkplek ;).

 

Mijn Armband (Sanne)

Afgelopen kerst heb ik van mijn man een gouden armband van Bridgit Bartels gekregen. Een mooie, dunne elegante armband die ik sindsdien niet meer af heb gedaan.

Toen ik hem kreeg twijfelde ik of ik zo’n “stijve” armband niet lastig en onpraktisch zou vinden. Ik mocht er van Bridgit rustig over denken en als ik de armband niet fijn vond mocht ik hem terug sturen en kreeg ik mijn geld gewoon terug. Het blijkt dat ik helemaal geen last heb van de armband, hij stoort me nooit, en ik hou hem om tijdens het slapen, douchen, altijd.

Een paar weken geleden heb ik mijn tweede armband gekregen, nu voor mijn verjaardag. Dit keer een iets breder exemplaar, weer heel mooi ingepakt, en weer eentje die ik sindsdien niet meer afdoe. Ook nu kreeg ik van Bridgit weer de mogelijkheid om er nog even goed over na te denken of de armband goed beviel. Maar dat was niet nodig, ik ben met beide echt heel erg blij en ze staan ook heel mooi bijelkaar!

Liefs Sanne 

 

Mijn allereerste gouden armband kreeg ik van mijn moeder toen ik afstudeerde. (Klik hier om mijn verhaal te lezen)

Bridgit