Over Bridgit

mooie herinneringen

en een bijzondere armband

Over mij

Het leven is prachtig, kwetsbaar en kostbaar. Leef de dag en koester je rijkdom, dat is mijn motto. En dat is waarom ik mijn gouden slavenarmbanden verkoop. Met een armband om je arm ben je altijd omringd met de momenten en mensen die jou het dierbaarst zijn. Die jou gevormd hebben tot wie je bent. En die bij jou horen. Voor altijd.

Waarom vind ik dit zo belangrijk? Dat zal ik je vertellen. Al jong werd ik geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het bestaan. Het was nazomer, ik was geslaagd voor mijn eindexamen en mijn studie economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam zou binnenkort beginnen. Ik had me aangemeld voor een studentenvereniging en kon niet wachten tot alles zou beginnen. Wat had ik er zin in! Zin om het studentenleven te ontdekken, om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe dingen te leren, me te storten op alles wat er zou komen.

 En toen gebeurde het. Mijn vader kreeg een fataal auto-ongeluk. Van de ene op de andere dag was hij dood. We hebben geen afscheid kunnen nemen. Dit veranderde alles. Niets leek nog de moeite waard. Wat had het allemaal nog voor zin als dit zomaar kon gebeuren? Het was mijn broer die me na een paar weken zei: ‘Bridgit, je gaat doen wat je van plan was. Je gaat naar die vereniging, je gaat studeren, je kunt het en je doet het.’ En ik luisterde naar hem. Ik ben gegaan en ik heb het gedaan.

Mijn allereerste gouden armband kreeg ik van mijn moeder toen ik afstudeerde. Het was het sluitstuk van een periode van 10 jaar waarin mijn leven drastisch veranderd was en waarin ikzelf dus ook drastisch veranderd was. Ik draag de armband nog elke dag. Mijn armband herinnert me eraan dat ik nooit moet opgeven. En dat ik er wel kom, wat het ook is dat ik wil bereiken. En hij herinnert me ook aan de belangrijke rol van mijn ouders in mijn leven.

Ik geloof dat het belangrijk is om te koesteren wat er is. Om blij te zijn met de dag. Om waardevolle momenten met je mee te nemen en de rijkdom te voelen van wie en wat er allemaal is in je leven. Inmiddels heb ik een hele serie armbanden. Armbanden die allemaal hun eigen verhaal hebben, verbonden met de momenten waarop ik ze kreeg of kocht.

Mijn armbanden zijn dan ook meer dan zomaar een sieraad. Ze herinneren me aan speciale momenten en bijzondere mensen en zorgen ervoor dat ik die nooit vergeet. Ze zorgen ervoor dat ik me bewust ben van de waardevolle relaties in mijn leven. Mijn armbanden maken mij elke keer opnieuw bewust van de rijkdom van mijn bestaan. Dat gun ik iedereen!

Bridgit  Bartels

Creatief Oprichter

Meer over mij

Beroep 

Goudsmid & Lifecoach

Opleidingen

Goudsmeden Vakschool Schoonhoven, Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, Civas Coachingsopleidingen

Werk

 Founder Gelukskeuze, Lifebalance Coaching In opdracht doe ik vrije smeedopdrachten en geef ik creatieve workshops.

 

Gezin

Ik ben getrouwd en we hebben 3 dochters en een hond.

Woont

Sinds 1995 in Amsterdam

Waar je mij wakker voor kunt maken maken?

eigenlijk liever niet 

Heb je een vraag of wil je advies.

Aarzel niet en neem contact met mij op.

Ik vind het leuk om je te helpen!